perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pikakuivattajia ja uusia kynsilakkoja

Käväisin kaupoilla tarkoituksena ostaa vain uusi päällyslakka, mutta mukaan tarttui pari muutakin. Olen nyt pidempään etsinyt täydellistä nudelakkaa, joka ei olisi liian ruskea, vaaleanpunainen tai muutenkaan "tumma". Itselläni oli ennestään vain China Glazen Sunset Sail, joka on kyllä tosi ihana lakka, mutta ei yhtään sovi ihooni. Joten Gina Tricotissa huomioni kiinnittyi ihanan vaaleaan lakkaan.


Eli tuo vasemmanpuoleinen, Puff Powder nimeltään. Rakastuin heti! Tämä on ihanan vaalea, jotenkin hienostunut väri kynsillä. Keskimmäisen, Silver Whiten, ostin lähinnä ranskalaisia manikyyrejä varten. Molemmissa on söpöä shimmeriä, tykkään kauheasti. 




Tältä siis näyttää uusi nude kynsillä. Kuvissa on neljä (4!) kerrosta lakkaa kynsillä, mutta silti näkyy kynsiraja luonnossa läpi.:D Harvoin tarvitsee niin paljoa laittaa, viidennellä ehkä peittäisi jo aika hyvin, kuvissa sitä tosin ei huomaa. Mutta olen tosi tyytyväinen, että löytyi näin kiva sävy, ja aika halvalla vielä, 9,95 maksoivat muistaakseni nuo kolme lakkaa yhteensä.:) 

Pikakuivattajista vielä pari sanaa. Olen tähän asti käyttänyt vain Sally Hansenin Insta Dri Top Coatia, joka on todella hyvä hintansa ja laatunsa puolesta. Antaa todella hyvän kiillon lakkauksille, eikä lakka lohkeile. Ainut miinuspuoli on, ettei se korjaa pieniä epätasaisuuksia, niin kuin muut pikakuivattajat. Ainiin, ja se muuttuu kamalaksi käyttökelvottomaksi liisteriksi loppua kohden. 

Ajattelin ostaa kokeiluun Mavalan Mavadryn. Olen sitä nyt muutaman kerran käyttänyt, ja voisin jo melkein sanoa, että pidän siitä enemmän, kuin Sallysta. Tämäkin antaa hienon kiillon, kuivaa vähän nopeammin, sekä tasoittaa virheitä. Eikä tämä ole läheskään yhtä paksua. Tykkään! Miinusta vain pullon pienestä koosta.


Oikeasti aika paljon pienempi kuin Sally. Hintaa tällä oli muistaakseni seitsemisen euroa, Prismasta. Katsotaan nyt kauanko kestää.:) Huomenna näytän koristelut, jotka tein tuon Puff Powderin päälle, koska luonnonvalo ei enää riitä kuvien ottamiseen. Kertokaa muuten ihmeessä, jos teille tulee mieleen postausideoita! Olisi kiva kuulla, mitä tykkäätte lukea.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti