maanantai 5. elokuuta 2013

Lakkaostoksia

Hiya! Tässä viime aikoina on tullut muutama lakka ostettua, niin ajattelin näyttää teille mitä löysin. Ensimmäisenä on tilaus Cesarsilta. Tarkoituksena oli ostaa vain kynnenkovettaja, joka lupaa  tällaista: 

 "Viimeisin unelmakorjaaja Cesarilta. Uskomaton lopputulos! Jopa 8 mm pitkät luonnonkynnet muutamissa viikoissa. Kynsi kasvaa erittäin nopeasti vahvaksi,terveeksi ja joustavaksi."

 Omat kynnet ovat ihan suht hyvässä kunnossa; eivät liuskoitu hirveästi, mutta katkeavat aina kun ovat kasvaneet tiettyyn pituuteen. Lisäksi ovat todella pehmeät, ihan kuin paperia painaisi. Mutta tästä kovettajasta olen lukenut paljon hyvää. Toivottavasti tämä auttaa, kerron kyllä lisää myöhemmin. Hintaa oli tällä 12,16e. Mukaan otin pari muutakin lakkaa.


Eli ensimmäisenä rivissä kynnenkovettaja, sitten Color Clubin Fiesta-kokoelmasta On the Rocks, ja Endless Summer. Viimeisenä China Glazen Keepin' it teal. Tuota hopeista aioin käyttää lähinnä leimailuun, mutta kun näin pullon livenä, se on niin kaunis että pääsee kyllä yksinäänkin kynsille. :)

Sitten Seppälän löytöjä!

  Black Bird x 2, ja Mercury

Eli Tiia Vanhatapion sarja. Katselin näitä silloin kun tulivat kauppoihin, mutten raaskinut ostaa. Nyt nämä olivat alennuksessa euron(!) kappale, joten otin kaikki. :D Mustaa tuli napattua kaksi, koska aletuotteet olivat ota 3 maksa 2- tarjouksessa, eli lakkojen hinnaksi tuli 4 euroa!

Pakko muuten hehkuttaa tuota mustaa lakkaa. Ehdottomasti paraslaatuisin mattalakka ikinä, ja peittää jo yhdellä kerroksella! Onneksi otin kaksi, koska tätä tulee käytettyä usein.

 Moss, Sangre ja Fool's Gold

Sangresta tykkäsin kovasti, levittyi hienosti, kuivui vähän hitaasti. Mutta on tosi nätti lakka. Loput jäivät myöhemmälle testattavaksi.

 Golden Rose Jolly Jewels - 101

Ah tämä ihanuus! Pelotti vähän, että onko se ihan perusglitteri joka vain näytti lastulakalta, mutta se olikin ihan täydellinen. Yritin saada hienoa kuvaa, jossa näkyisi kaikki värit, mutta pilvinen sää ja huono kamera eivät toimineet tänään. Lastut taittavat suurimmaksi osaksi siniseen, mutta seassa on myös hieman kultaista.


Tässä kuvassa näkyy paljon paremmin millainen lakka onkaan. Ja siinä olivatkin kaikki ostokset, onko teillä kokemusta tuosta kovettajasta? Olisi mukava kuulla. :)

2 kommenttia:

  1. oi ootan innolla arviotasi tuosta kovettajasta. ainakin kuulostaa hyvältä kuvaukselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kuulostaa vähän liiankin hyvältä, mutta toivotaan :D

      Poista