maanantai 24. marraskuuta 2014

Studs and flowers

 Heips. Teille on tällä kertaa kuvattuna tällaisten kanssa leikkimistä:

 

Eli Bornprettyltä saadut kokokynnet siirtotarrat joihin pääsee tästä!

Oli pakko vihdoinkin yrittää saada nämä ihanuudet toimimaan, aikaisemmin ei ole oikein onnistunut. Päätin säästää hermojani ja laittaa vain pariin kynteen. Nämähän eivät siis varsinaisesti tarroja ole, vaan toimivat samalla tekniikalla kuin water decalit.

Antakaa anteeksi salamalla otettu kuva ;_;



Lakkasin kynnet Bikbokista nappaamalla Blue denim lakalla, ja lisäsin etu- ja keskisormeen niitit, muihin kynsiin decalit. :)
En ole ihan satavarma näiden oikeaoppisesta käyttötavasta, mutta itse laitoin ne veteen kuten normaalit decalit, siirsin kuvan kynnelle ja asettelin sen hyvin, jonka jälkeen laitoin vain päällyslakkaa, ja viilasin ylimääräiset pois. Suosittelen laittamaan päällyslakan varovaisin ja mahdollisimman vähin vedoin, ettei kuva lähde vahingossa siveltimen mukaan!

Toinen kuva vielä päivänvalossa :3
Tykkään näistä ihan älyttömästi, ja aion varmasti ostaa näitä varastoon. Ovat todella helppo tapa saada hienot kynnet nopeasti, jos ei tee mieli käyttää tunteja vaikkapa akryylimaalien kanssa leikkimiseen :D

Käykää ihmeessä katsomassa Bornprettyn sivuja, sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa pienellä rahalla,  osoite oli vielä http://www.bornprettystore.com/

Muistakaa myös, että koodilla 2FG10 saatte 10% alennusta tilauksestanne. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti